Favorit i repris!!!

Ja nu är det ju så här att jag, Flisan, Johan och Malin skulle göra om lucia vakan. Och i början var Malin´s kompis Marie med men hennes mamma lät henne inte stanna så hennes mamma kom och hämtade henne men Marie var jätte jätte trevlig. Men i alla fall då hade vi hyrt 4 st filmer och köpt en massa godis och kinamat. Men efter Marie hade farit så for vi ut med bilen och for till Kåge och körde omkrig lite där sen for vi och hämtade Johan i Boliden så vi var där ca 23:30 . Sen såg vi filmerna och åt godis och pratade lite sen efter typ 2-3 filmen så somna jag medans alla var vakna så då sa Flisan att jag skulle gå och lägga mig så det gjorde jag då var ca kl 03:00. Ca kl  05:30 och gissa hur man blir väckt först kastar någon snö på mig då orkade jag inte så jag bara vände på mig då kom de med ett helt jävla glas vatten och hälde över mig. Men då tog jag av mig koftan vände på täcket och kudden och la mig och sov igen då kom dom jävlarna och bär ut mig på balkongen och slänger mig i snön kalt JA!!!. Och som om inte de var nog så kastade Johan mer vatten på mig när jag skulle sät mig i soffan men då kanstade jag coca-cola på han :P så det var den dagen men vi hade riktigt jävla kul så jag tackar för en rolig kväll.

image34 
  
flizan & johan               Malin            Marie


Ica Maxi

Jag och Mli var på Ica Maxi och skulle köpa glass. Vi skulle ta en låda var jag köpte en Rocky Road Krister köpte vi en Daim glass men Mli hade jätte jätte svårt och bilden är på nät Mli försöker bestämma sig. Men det slutade med att hon tog en likadan som jag.

  
Haha värsta söt :P


Min syster

hahaha jag tror jag skrattar ihjäl mig Mli stod vid kassan och kunde inte räkna ut vad 49-100 var men hon var tvungen att fråga mig hahahaha

Hockey

Jag höll på att skratta ihjäl mig när jag fick höra Per Ledin (HV 71) så det hät i direkt sändning

- Det gäller att åka mycket skrisko-åkning (haha)
- Nu är råttet mågat( haha)
- Tjockis( Säger han till alla spelare han blir arg på kommer väll int på nå bättre haha)

På skria


Meny

Förrätt
Sandwith

Varmrätt
Fiskgratäng

Efterrätt
Scitron och maräng paj

Men åhhh

Jag tänkte men skit bra att jag har jobb i sommar så då har jag massa pengar. Men nä, för nu ska fliesbergs lägga ner så nu är jag utan jobb och det sög ju ( suck). Men har frågat pappa om jag kunde få sommar jobb där och han sa att vi får se kanske så jag håller tummarna för jag behöver värkligen ett jobb i sommar jag fyller ju för fan 18år då behöver man ju pengar till en massa grejer.



                                  

Idag

Idag så började skolan om. (suck)
Men efter jag hade varit  på stan med Malin och vi ätit på Wayne´s så skulle jag då förja mamma på bowlingen som började kl:18.00. Men när vi hade stresat och kommit dit så visade det sig att det började kl:19.00 så jag fick vänta en timme innan det började och sen var jag tvungen att vänta en timme tills de sluta. Men som tur var kom Mli efter ett tag så jag fick sällskap ett tag.


Goood!!


Min och syrrans absoluta favorit


Rött!!

Ja nu är det ju så att jag blev jätte sugen på att klippa mig igår och då tänkte jag men varför int . Så jag å min lilla sysster Elin gick och tittade om någon hade klipp tid och tur som jag hade så fanns det en ledig klipp tid på Kl. Så nu är jag klippt och idag blir det lite spännade för nu ska jag till Mli och färga håret rött så vi får väll se hur det blir.

HEHE!!

HAHA vi är en sjuk släkt alltså tre av mina kusiner är med i filmen + våran röda lilla roddbåt.

Skellefteå- Groggisar 2007



Dagen hyrfilm!

Nu har jag hyrt filmer igen å alla fyra var skit bra rekomenderar!!

She´s the man
Ciao Bella
Kärlek på menyn
Dream Girls

               

RSS 2.0