Alla hjärtans dag

HA EN BRA ALLA HJÄRTANS DAG!!!Utmaning

 Testa du med!

Svara på dessa frågor och bildsök dina svar på http://www.google.se/.
Vilken är den första bilden som kommer upp?

Förnamn? Efternamn? Bor? Vän? Djur? Mat? Färg?

Förnamn: Linda


Efternamn: Persson


Bor: Skellfteå


Djur: HundMat: RipaFärg: Grön


Lekte med min gröna mascara

Jag och amanda lekte med min gröna mascara lite och så här blev de.

image14

Ögat på nära håll

image15

Hade ätit en klubba också så hon blev blå på tungan

Jobbet

I torsdags följde Amanda S med mig till jobbet för Nina skulle hämta sina barn så då var hon där och höll mig sällskap. Och när Nina kom tillbaka hade hon ju med sig barnen. Alltså gulligare ungar får man ju leta efter! Först var dom ganska blyga men efter ett tag så börja jag och amanda leka med dom. Vi lekte björnen sover och vi sprang och jagade dom och dom fick leka flygplan och en massa annat och sen när vi skulle fara fick vi en kram av både Nova och Luna jätte söta. När Nina är hemma kan hon i alla fall aldrigha tråkigt. Sen sa dom att dom skulle till frasses och äta och då skoja lite å sa " men oj vad gott får jag följa med" sen gick dom och fråga om jag fick följa med hahahaha. Fast nina visste ju att jag skoja så hon sa att Linda har inga pengar så hon kan int följa.

image12

Luna och Nova

Uttagning på Hufvudsaken

Jag har varit på hårmodell uttagning på hufvudsaken. Det var typ kul fast dom int gjorde nå. Vi blev fotade och dom skrev ner namn och mobilnummer och sa att dom behövde många hårmodeller inom de närmastem månaderna. Sen sa dom att det fanns stor chans att alla som var där kunde få hårmodell jobb. Hoppas dom hör av sig. Men dom sa också att när man satt sig i frisörstolen så var det frisören som bestämmde så om det var någon som inte var bredd att klippa av sitt långa hår eller färga håret så kunde de gå direkt. Men de sa också att  dom int precis skulle raka skallen eller färga gröna och rosa slingor.

Desperate Housewives

Kan det inte börja om snart. Jag har typ int missat ett program. Men jag hatar när det är säsongavslut och så sitter man och bara väntar på at de ska börja om för det är min favorit tvserie.
LÄNGTAR!!!!

Skria

Detta gjorde vi på skria idag

Förrätt
Avocadosoppa
ostbollar till

Varmrätt
Nötrullader
Sås
Sallad/Dryck

Efterrätt
Aprikossufflé

Fet Tisdag

Jag har typ sutit och önskat att jag hade en semla i handen hela dagen. Jag har inte haft råd att köpa en, och jag trodde inte att detskulle bli någon semla. Och då som en ängel kom pappa hem och hade med sig semlor till alla.
Yum!!!

Hello Kitty

Seriöst jag fattar int dom som går omkrig med hello kitty okej med sockar men typ tröjer där det står Hello kitty jag håll typ på att störa ihjäl mig jag tycker de ser rå töntigt ut typ dom är 0 - 10 år är det bara gulligt men äldre då ser de jätte fjantigt ut


Ja som sakt jätte gullig men på kläder hallå


Musik!

Skit bra låtar

                                                     
1. Sara Bareilles - Love song      
2. James Morrison - This boy          
    3. Simpel plan - Hey there Delilah         
4. Adel - Chasing pavements           
    5.AJ & Aly - No one                    
     6. AJ & Aly - Potential breakup song
          7. Evanesence - Call me when you´re sober
8. Paramore - Pressure          
9. Paramore - CrushCrushCrush


                                          


Skandic

Japp på fredag blir det att servera på skandic med rebecka.
Jag hoppas att vi har lika kul som förra gången för chefen så typ att vi skulle fara 10 och jag å rebecka var där till kl 1-2 någon gång. Skit kul men nu är int markus där så det kanske int blir exakt lika kul men endå.
 Servering 16:00 till ingenaning

Elin!!

Jag tog med wii till pappa för att mina småsyskon skulle få prova. Och undertiden vi spelar rayman då man ska slå en kanin med en korv så att den somnar typ värsta misshandeln. Ja i allafall då sejer hon "Det här var ju kul jag ska typ börja misshandla" och jag & Amanda låg typ på golvet å skratta hahaha .image11

Elin

RSS 2.0